1 + 1 = 3
'ALLEEN GA JE SNELLER, SAMEN KOM JE VERDER'
HOE TRANSFORMEER JE NAAR EEN DUURZAME ECONOMIE?
WELKE KANSEN LIGGEN HIER VOOR UW OMGEVING?

Niet zaken minder slecht doen, maar zoeken naar innovatieve manieren hoe het anders, slimmer, duurzamer te doen, anticiperend op de toekomst en wereld in verandering waarin wij leven. Dat is transitiemanagement voor mij.  Dat betekent kijken naar je primaire proces en zien hoe je hierin, samen met stakeholders, nieuwe wegen kan ontdekken op weg naar gebruik van 100% hernieuwbare energie, hernieuwbare en circulaire grondstoffen en waarde toevoegen aan het natuurlijk kapitaal binnen en buiten je organisatie.

Ook geloof ik sterk in de kracht van werken in partnerschappen: organisaties verbinden op een gezamenlijk doel en aanzetten tot concreet duurzame actie. Door middel van het in gesprek gaan met stakeholders, breng ik zaken in beweging én zet ze stevig in de vorm, om de transitie naar een duurzame maatschappij te versnellen. Zo ben ik initiatiefnemer van de coalitie WaardZaam, een regionaal netwerk van ondernemers die samenwerken om de duurzame impact te vergroten. Mijn rol was de drijvende, ondersteunende en sturende kracht bij het verbinden in het netwerk, het opstellen en uitvoeren van twee energieconvenanten en het organiseren van een symposium.

Een ondernemende aanjager / kwartiermaker/ transitiemanager nodig voor uw programma? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Samenwerkingspartners:

kg_logo_payoff_center-cmyk
sdg-charter
Transitiemanagement
MVO routeplanner
Milieu barometer
dit-is-het-phoenix-logo-h56
GreenWish

Klik hier voor de informatiefolder MVO Routeplanner

Start typing and press Enter to search