'VER VAN JE BED' WORDT 'DICHT BIJ HUIS'
INSPIRATIE MET CONCRETE TOEPASSINGEN

Mirella Sterrenburg brengt op een bevlogen, TEDx-achtige manier, haar passie voor duurzaamheid en bijdragen aan de oplossingen. Ze geeft een beeld van de mondiale uitdagingen als klimaatverandering, verlies van natuurlijk kapitaal, plastic soup, verslaving aan fossiele brandstoffen met de nadelige gevolgen voor de 3P’s People Planet Profit etc. enerzijds.

En de benodigde systeemveranderingen die het vergt om de uitdagingen te tackelen, zoals de energietransitie, warmtetransitie, voedseltransitie, zorgtransitie, vervoertransitie, onderwijstransitie, woningtransitie, de circulaire economie etc anderzijds. Actualiteiten vertaalt naar voorbeelden dicht bij huis. Zo maakt zij het containerbegrip duurzaamheid tastbaar en concreet met hoop, humor en handelingsperspectief; voor een ieder, van ervaren ondernemers tot bovenbouw leerlingen. Voor het creëren van duurzame impact.

Mirella denkt en doet graag mee in de organisatie van events, bijeenkomsten en inspiratiesessies en geeft gastlessen duurzaamheid en workshops/trainingen.

Hebt u andere vragen met betrekking tot onderwerpen gelinkt aan duurzaamheid?

“Daag me uit en vertel me waar het voor u om gaat bij duurzaamheid en wat uw grootste uitdaging hierin is!”

Inspiratiesessie organiseren? Op zoek naar een spreker over duurzaamheid, transitiemanagement of MVO/duurzaam ondernemen?

Neem vrijblijvend contact op.

Start typing and press Enter to search