Marco Heijneman
Heijneman Medical B.V.
Eigenaar / directeur

“Mirella Sterrenburg heeft mij geholpen met het opzetten van een MVO-beleid voor Heijneman Medical. In de korte tijd dat Mirella bij ons is geweest, was zij direct één van ons en heeft zij het wollige imago van MVO binnen Heijneman Medical om weten te zetten in een concreet begrip met voor ons overzichtelijke doelen. Ook het intensieve contact met onze internationale toeleveranciers hebben zij en wij als zeer prettig ervaren.”

Erik van Toor
Veerdienst Schoonhoven BV
Directeur

“In de kopgroep van stichting WaardZaam heb ik intensief samengewerkt met Mirella die daar als procesmanager de vaart er in hield. Zij is een echte verandermanager. “Nee” accepteert ze niet. Door haar oplossingsgerichte manier van werken heeft ze in relatief korte tijd bewerkstelligd dat duurzaamheid op de agenda van veel Krimpenerwaardse ondernemers en gemeentebesturen is komen te staan. Haar regionale netwerk is groot. Haar enthousiasme voor de duurzaamheidsagenda is aanstekelijk. Daarbij blijft ze steeds oog houden voor wat ondernemers interesseert: de economische impact van maatregelen.”

Frank Peltenburg
Hieselaar Nederland B.V.
Algemeen directeur

“Aan de hand van MVO routeplanner vertaalde Mirella Sterrenburg op een doortastende manier, samen met ons, mogelijkheden tot verbetering direct in concrete doelen om mee aan de slag te gaan. Zo werd het ongrijpbare begrip MVO ook voor Hieselaar concreet. Met de implementatie van de tastbare en meetbare maatregelen verzilveren we nu de kansen die MVO biedt!”

Edward Brons
Hero Benelux BV
Manager Purchasing & Supply Chain

“Met Mirella heb ik met veel plezier samengewerkt om goede basis te leggen voor ons MVO-rapport. Haar aanpak was gedegen, snel en effectief. Ze heeft zich in een korte periode zeer goed in onze materie in kunnen leven.”

Cootje Heeringa
PCB de Rank
Directeur

“Goed zoals je de les hebt gegeven in de groepen 7 en 8! Je houdt de vaart erin, stelt vragen en als er geen antwoord uit de kinderen komt, ben je niet uit het lood geslagen, stel je de vraag anders. Je merkt dat er aan het eind steeds meer vingers komen om een antwoord te geven. Door jouw benadering durven meer kinderen het te proberen. Als je het niet goed zou aanpakken dan zouden ze niets meer zeggen. Inhoudelijke was het ook sterk waarbij echt alle kinderen op hun eigen niveau ook aan de slag konden, theoretisch en praktisch. Het kan kinderen helpen een mening te vormen over duurzaamheid en bewustwording wat je koopt en waarom.”

Gert Kwakernaak
Gemiva-SVG
manager financiën & informatievoorziening

“Gemiva-SVG Groep heeft een opdracht gegeven aan Mirella Sterrenburg om Gemiva op gang te helpen bij de uitwerking van de ambitie om de milieubelasting terug te dringen. Met haar kennis van de wereld van de ecologische voetafdruk, milieubelasting en CO2 berekeningen en onze gegevens heeft Mirella een routeplanner voor de Gemiva-SVG Groep opgeleverd. Met de routeplanner heeft Mirella Gemiva de wegen gewezen naar een vermindering van de milieubelasting. We hebben Mirella Sterrenburg ervaren als een stimulerende en daadkrachtige adviseur.”

Martje Fraaije
Rabobank Nederland
Sustainability Program Manager

“Ik vond de MVO thema bijeenkomst echt een topavond en wil je ook mijn complimenten toedoen. Ik zie veel ‘zzp-ers in duurzaamheid’ en jij maakt het echt concreet en enthousiast, iets dat ik niet heel vaak zie. Ik vond ook de opbouw in de ondernemers die op het podium kwamen heel mooi vanuit telkens een ander perspectief.  Dus ga zo door zou ik zeggen!”

Start typing and press Enter to search